Over mij

Fenna Sanders

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik graag lees over houtspleten en houtbewerking. Ik was in staat om Fenna te ontmoeten tijdens een evenement waar hij een instrument verkocht. Hij hielp ook toen ik een fiets en andere apparatuur nodig en hij gaf ons zijn visitekaartje. Daarna hebben we allebei toegetreden tot zijn blog en begon het lezen van elkaars berichten. Ik ben degene die schreef over mijn eerste keer werken aan een splitter en hoe hij werkte met mij in die tijd. We hadden een paar gesprekken en het bleek dat ik graag het soort dingen die hij het over had. Hij hielp me met mijn eerste splitter en was in staat om te werken met mij voor een paar jaar. Hij gaf me een aantal ideeën over hoe je een andere splitter te maken, die ik in staat was om te doen met een beetje hulp van mijn vader en de winkel was ik bezig met mijn eerste splitter in. Dat was rond 2011-2012 en toen verhuisde ik naar Nederland en kreeg mijn eerste winkel.

Ik heb veel ervaring omdat ik mijn Masterthesis over boomsplitsing deed. Ik wil dus graag mijn kennis en ervaring delen over het gebied van houtsplitters.

Ik ben ook een gecertificeerde houtsnijder en ik kan u helpen met uw snijbehoeften.

Mijn favoriete hout splijten tools zijn: Pneumatische Splitters - dit zijn de meest populaire splitters. Ze zijn zeer duurzaam en ze zijn ook zeer eenvoudig te gebruiken. Ze zijn geweldig voor klein-medium hout. De S-Pole - Dit is een geweldige splitters. Het heeft een zware kop en is gemakkelijk te gebruiken. Je het gebruiken om kleine bomen te splitsen. Ik zal enkele tips geven over het splitsen van kleine bomen. 1. Split de schors op een enkel stuk hout - de spleet moet lang en dun zijn. 2. Zoek een stabiele boom en plaats deze bovenop een middelgrote boom - zorg ervoor dat de kluit goed wordt ondersteund.

In 2007 werd ik geïnterviewd door een televisieprogramma in België. Ik werd gevraagd om mijn ervaring van een hout-splitsing workshop te delen. Een van de mensen die me interviewde vroeg of ik ooit houtslijten in mijn eigen handen had genomen. Ik antwoordde: "Nee, ik heb nooit echt een workshop gehad en ik was te jong om dat te doen. Maar ik denk dat je zou kunnen nemen als je me vroeg dat, voor sommige mensen om de hobby op te nemen als een baan zou zijn geweest een grote stap. Ik heb er geen spijt van dat ik mijn eerste houtsplijtende werkplaats heb moeten doorlopen, maar ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan omdat ik sindsdien betrokken ben geweest bij de hobby." Na het interview ging ik naar Fenna Sanders. Na een korte introductie vertelde Fenna me dat hij de manager was van een houtspl splitterwinkel in Nederland.