Waarom worden houtsnikkers houtsnikkers genoemd?

Fenna Sanders

"Het is een harde naam voor hetzelfde." Ik hou van de eenvoudige en duidelijke antwoord dat je hard moet werken voor de houtsnikkers te worden genoemd een houtsplitter.

Waarom de naam "splitters"? Waarom willen mensen hout splitsen? Ik denk dat het komt omdat splitters zijn zo sterk en efficiënt dat je hout splitsen alsof er niets is. Dit onderscheidt dit product van producten zoals Gamma Douglas Paal. Je knipt het gewoon en splitst het. In tegenstelling tot Houtoven Maken, is het merkbaar nuttiger. Ik denk er graag zo over na: De mooiste dingen ter wereld kunnen met een mes worden gesplitst. Dit is een veel voorkomende reden waarom mensen krijgen in de houtsplitters bedrijf. Het lijkt alsof ze echt genieten van het snijden en splitsen van hout en er is iets over dat maakt ze een goed gevoel. Hetzelfde geldt voor splitters. We splitsen bomen die te groot zijn om te splitsen met een mes en splitsen kleinere bomen met een splitters. Als je de tijd en de vaardigheden, waarom niet proberen?

Een paar dagen geleden ging ik naar een workshop. Ik ging er heen om een gesprek te hebben met een man die een splitters gebruikt voor sommige projecten. Hij splitste bomen van meer dan 150 meter. Moet ik houtsnikkers kopen? Toen hij grote bomen splijt, waren de bomen veel zwaarder. Hij begon met behulp van een splitters, en vandaag is het makkelijker om ze te splitsen kleiner. Hij gebruikte hetzelfde soort gereedschap als hij gebruikte om de bomen die hij voor het eerst aan het snijden was te splitsen.

Hij zegt dat hij in het begin niet blij was met de splitters, en nu heeft hij veel meer vertrouwen. Hij begon met twee soorten splitters. Een van hen werd een "bobber" splitters genoemd, en ze waren een beetje zwaar. Hij zegt: "Ik hou van de manier waarop het voelt, en het werkt net zo goed als de splitters in mijn eerste jaar van de operatie. Als ik een kleine boom split, gebruik ik dezelfde soort splitters en voel me alsof ik een grote boom aan het splitsen was, en dat vind ik echt leuk. In tegenstelling tot houtkloofmachine Test is het dus veel zuiniger. De andere soort splitters is de "tumbleweed" splitters. Ik heb precies dezelfde set-up als zij, en het werkt ook goed." In het begin, Fenna had niet veel geld, en de splitters die hij had zou hebben gekost ongeveer 50 euro (ongeveer $ 58 US) toen hij begon in 2008. Dus verkocht hij de eerste splitters voor 20 euro (ongeveer $ 26 US) en maakte wat meer splitters met een beetje geld dat kwam uit zijn andere zakelijke ondernemingen. Na een paar jaar voor splitters te hebben gewerkt, kreeg hij zijn eigen houtploegbedrijf: Kriemtverketverket. In 2011 begon hij met de verkoop van houtsnikkers in zijn winkel, en hij verkoopt sinds 20

Wat is een houtspl splitter? Een houtsnipper is een stuk hout in tweeën gesplitst en het hout binnen wordt gesneden om de splitters lengte. Het is een heel eenvoudig proces.