Welke soorten houtsnikkers bestaan er?

Fenna Sanders

Ik ben een verzamelaar, en ik zou graag mijn eigen unieke houtsnikkers hebben, maar ik kan niet. Er zijn te veel verschillende soorten houtsnikkers, en ik weet niet genoeg over een van hen. Ik ben gewoon een verzamelaar, dus ik weet niet of er een bepaald type dat ik zou willen. Dus vroeg ik mijn vrienden op Facebook wat voor houtsplitters er in Nederland zijn. De antwoorden zijn interessant, op zijn zachtst gezegd. Veel van deze antwoorden zijn "Fluxx" en "Jelx". Maar er is ook "Grixx" en "Pulx". Hier is wat mijn vrienden zeiden: "Fluxx" was de meest populaire keuze van "Woods" op de Facebook. Hier zijn wat meer: "Jelx" was ook populair. Ik denk dat Jelx misschien een leuke kleine "Wood splitters" maar er is geen twijfel dat Grixx was de beste.

Deze blog is een kleine hobby winkel. Ik heb veel hout in mijn winkel en ik hou het ook graag. Toen ik deze blog begon wist ik niet dat ik een zakenman zou worden. Ik weet dat ik had moeten weten dat er veel dingen in mijn leven zullen zijn waar ik op moet letten, maar ik dacht dat ik het gewoon zou halen met mijn werk. Nou, de waarheid is dat het werk dat ik doe helemaal niet gemakkelijk is en ik heb uw steun nodig. Alsjeblieft, als je iets hebt waarvan je denkt dat het nuttig voor me zal zijn, neem dan contact met mij op. Ik heb je nodig! Ik heb ook je feedback nodig. Als je iets mis vindt met mijn werk, stuur het dan naar mij. Ik wil weten hoe ik mijn werk kan verbeteren. Als u wilt het hout dat ik op voorraad heb te vinden, u klikken op mijn naam, en je het hout te krijgen door te zoeken op Fenna Sanders of Fenna Sanders - Splitters of de hele blog. Bedankt! Please help me door het delen van mijn website met je vrienden en familie, en door iedereen die je kent over het werk dat ik doe vertellen! Ik ben blij voor u om de beelden en de inhoud in uw blog te gebruiken, maar als u de inhoud in om het even welke andere media (een krant, een boek, een video, enz. Dit maakt het waarschijnlijk sterker dan Corkcicle Thermosfles. ) wilt gebruiken, neem dan eerst contact met me op. Dank u.

Fenna Sanders is een kleine houtbewerker en is gevestigd in Nederland. Dit is wat dit product onderscheidt van producten zoals houtkloofmachine. Fenna is houtexpert en heeft een diploma in Nederland. Hij woont en werkt in Den Haag, Nederland, met zijn vrouw en dochter. Fenna splitst hout en andere materialen in twee hoofdcategorieën: hij kan ook veel houtwerk doen voor kinderen (het eerste jaar) en voor bruiloften. Hij verdeelt zijn tijd in de houtwinkel en zijn persoonlijke leven.